Contact | Routebeschrijving | Nieuwsbrieven

Rate this item
(0 stemmen)

vakantiekosten

De vakantieperiode zit erop. Vele kosten zullen in verband daarmee gemaakt zijn. Bij ruim 20% van de gezinnen vallen deze kosten hoger uit (Zie Centiq). Voor een belangrijk deel is dat terug te voeren op het gegeven dat ruim driekwart van de Nederlanders niet vooraf reeds een budget voor zichzelf opstelt. Niettemin, beter ten halve gewend, dan ten hele gekeerd! De maand september is een uitstekend startmoment om de in verband daarmee in het verschiet liggende liqiditeitsproblemen te anticiperen door alsnog de overschrijding van het budget in kaart te brengen. Over drie maanden komen de feestdagen er immers aan en er is dus maar korte tijd beschikbaar om eventuele overschrijdingen te compenseren door op de plekken waar dat kan de broekriem aan te halen. Het is te verwachten als het budget voor de vakantie ontbreekt, dit ook aan de hand zal zijn voor planning van het budget voor de feestdagen.

Wij hopen voor de lezers van deze nieuwsbrief dat de vakantiekosten dit jaar niettemin zijn meegevallen. Wij hopen daarnaast dat vanaf september, anders dan te voorzien is bij de financiële beurzen, u met frisse financiële moed de rest van het jaar ingaat. Via deze link kunt u wellicht wat tips en trucs tot u nemen die u daarbij helpen.

Rate this item
(0 stemmen)

De nieuwsbrief van augustus is wat later verschenen dan normaal. Hier is een goede aanleiding voor: ons kantoor is namelijk verhuisd naar een andere locatie.

Onze nieuwe kantoor-adres is:

Stationsplein 1
3331 LL Zwijndrecht

Ons correspondentie-adres blijft hetzelfde evenals onze telefoonnummers.

 Nieuwe kantoor

 

Daarnaast zijn wij ook bezig geweest met het ontwerp van een nieuwe website. Wij hopen de nieuwsbrief van september vanaf deze nieuwe site te kunnen verzenden. Voor de (eventuele) liefhebbers is hier alvast de link. De oude nieuwsbrieven blijven voorlopig in het archief beschikbaar.