Contact | Routebeschrijving | Nieuwsbrieven

Detachering

Wij zijn ons steeds meer bewust geworden van zowel de maatschappelijke- als de zakelijke behoeften van partijen in het specifieke werkveld van schuldhulpverlening. De kennis, ervaring en contacten die wij als professionals bij Modus Vivendi opdeden in het werkveld van integrale schuldhulpverlening en bewindvoering, beweegt ons telkens weer te gaan nadenken over nieuwe initiatieven. Onze doelstellingen zijn onveranderd sociaal-maatschappelijk van aard, maar tegelijkertijd vindt er een uitbreiding plaats van niet alleen klantondersteunend maar ook organisatie-ondersteunend werken. Een bewuste keuze. Het is dan ook onze ambitie het antwoord op die toenemende behoeften te faciliteren door ons mede te richten op detachering

Wij beogen goed geschoolde-, ter zake kundige- en gecertificeerde mensen in te zetten die ons credo “mensen voor mensen” vertalen in concrete (bedrijfs)oplossingen. Geen gebakken lucht, alleen kwaliteit. Wij blijven immers “Modusianen,” waarmee bedoeld wordt; “afspraak is afspraak” en wat wij zeggen te leveren, wordt geleverd.
Onze mensen maken vóór mensen processen inzichtelijk en uitvoerbaar. Onze mensen beschikken over de dynamiek, efficiëntie en know-how om direct tot een oplossing te komen en daardoor bij te dragen aan een doeltreffend bedrijfsproces. En natuurlijk leveren wij ook mensen die gewoon keihard meewerken om achterstanden in te lopen.

Wij onderscheiden ons op de markt door onder meer onze kenmerkende methodiek van zelf mensen opleiden en trainen, snelle levering van geschikte personen, en transparantie op alle vlakken. Dus snel schakelen en inspelen op de vraag van de klant, doen wat je belooft en zeggen wat je doet. Voor onze mensen is commercieel inzicht en gevoel vanzelfsprekend, maar alles draait uiteindelijk om inhoud.

Wij voegen mensen voor mensen toe.

 To add people