Contact | Routebeschrijving | Nieuwsbrieven

donderdag 10 april 2014 09:09

Een koninklijke onderscheiding!

Geschreven door  I.P. van Rossen
Rate this item
(0 stemmen)

Op vrijdag 25 april om 10:00 heeft de burgemeester van Capelle aan den IJssel de voorzitter en oprichter van Modus Vivendi, drs. J. van Rossen, geridderd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hiermee heeft de Koning blijk gegeven van zijn waardering voor het werk, de inzet en het resultaat dat, niet alleen door hem, maar ook door alle medewerkers van Modus Vivendi, in de loop der tijd is verricht om schuldenproblematiek in Nederland op de kaart te zetten. Vanuit het perspectief van maatschappelijke betrokkenheid, zorg voor de kwetsbaren (en misschien soms een tikkeltje eigenwijs) tegen de stroom in van de gangbare opvattingen als zij niet altijd positief uitwerken , heeft Modus Vivendi juist die zwakkeren altijd willen helpen. 

Modus Vivendi als organisatie en haar medewerkers zijn uitermate trots op deze koninklijke onderscheiding en feliciteren bij deze hun voorzitter!

 

 

Van Rossen Sr (met lintje) en zoon G.J. van Rossen gezamenlijk op de foto bij de uitreiking. Sommige wedstrijden loop je immers niet alleen!

Last modified on maandag 28 april 2014 09:48

Leave a comment